Persoane interesate

miercuri, 13 martie 2013

Capitolul 8



Capitolul 8  Viitor

Bella pov.

Am ajuns in fata casei lui Caroline.Am batut la usa si mi-a deschis mama ei.
            -Buna seara! Imi cer scuze ca deranjez dar Caroline m-a trimis sa ii aduc o esarfa ca ii este cam frig si m-a rugat pe mine sa o aduc ca ea nu a vrut sa vina.Pot sa merg in camera ei?
            -Oh, desigur Bella , doar i-am zis sa isi ia esarfa cu ea cand a plecat.Am intrat si am urcat la etaj unde era camera lui Caroline.Era usor sa iti dai seama care este camera ei.A ei avea pe usa numai sclipici si scria Caroline.Inauntru era frumos, totul aranjat dar ce mi-a atras atentia au fost pozele de pe biroul ei si de pe pereti.Eram eu impreuna cu ea.Intr-una eram amandoua la piscina, in alta in parc, la scoala , acasa la mine si la ea.Aratam asa de fericita acolo, de fapt amandoua.As vrea sa dau timpul inapoi! Am lasat pozele si am cautat albumul meu.L-am gasit sub salteaua de la pat.L-am deschis sa vad daca erau toate.Am ramas nemiscata , mirata , furioasa si suparata, unele dintre poze erau cu marker , altele rupte si scise pe ele” tampita”, “urata” si altele si mai urate.Am inceput sa plang in timp ce ma uitam.Cum au putut sa faca asa ceva? Erau toate amintirile mele de care nu imi aduceam aminte.Am plecat de acolo in viteza fara sa ma vada cineva.Cand am ajuns in drum m-am tot gandit si m-am hotarat sa plec de acasa , oriunde vad eu numai sa plec din orasul asta blestemat.Am impresia ca daca mai stau mult  o sa moara toti prietenii din jurul meu.Mi-am luat cateva haine, bani, carduri si telefonul meu si ceva mancare pentru drum.M-am imbracat cu blugi negri si cu un hanorac cu gluga pentru     a-mi acoperi capul deoarece nu vreau sa fiu recunoscuta de cineva.M-am dus  la gara mi-am luat un bilet si am ales sa ma duc in in primul oras de pe lista cu orase si anume Seattle.Speram sa imi i-au o slujba , sa imi inchiriez un apartamnet.Si sa o sun pe Elena candva.Chiar nu aveam nevoie sa vorbesc cu cineva din trecutul meu.De acum ma axez pe viitor.La cati bani aveam de la parinti puteam trai linistita maxim o luna.M-am urcat in tren si am pornit spre o viata noua si speram sa fie si buna...
Elena pov.
            -Jacob ai vazut-o pe Bella ? Ca eu nu o vad pe nicaieri.
            -A zis ca iese putin afara sa ia aer.dar daca stau sa ma gandesc mai bine asta a fost acum o ora.
            -O ora?! Tu de abia acum iti dai seama ca de o ora ia aer? Nu ti-ai facut deloc griji, daca s-a intamplat ceva cu ea?
            -Intreaba-l pe Cullen ca ell a dansat mai mult cu Bella si pe deasupra s-au si sarutat.O doamne s-au sarutat?Bella cred ca a inebunit.Il gasesc pe Edward stand cu grupul lui intr-un colt.
            -Edward ai vazut-o pe Bella? Am inteles ca tu ai dansat cu ea ultima data inainte sa iasa afara acum o ora.
            -Nu stiu , nu am vazut-o deloc de atunci.Zici ca lipseste de o ora?
            -Scuze ca va intrerup dar Elena spune-i Bellei daca o gasesti sa nu mai vina niciodata in casa mea fara sa stiu eu , mai ales ca a mintit-o pe mama.
            -Cum adica?
            -Pai mama m-a sunat si mi-a spus ca acum o ora  Bella a trecut pe acolo ca sa imi i-a  esarfa .
            -Oh inseamna ca Bella a plecat de la bal de acum o ora, ma duc acasa la ea ca nu imi raspunde la telefon.
            -Vin si eu cu tine! imi spune Edward              
Cand am ajuns acasa am observat ca multe haine din dulap lipsesc  si poza de pe noptiera cu noi doua.Iar rucsacuk ei nu era nicaieri si cel mai important rochia era pe pat.Inseamna ca Bella a plecat , chiar a plecat si a lasat-o singura.
            -Edward sa stii ca Bella a plecat pebtru ca rochia ei este pe pat iar unele lucruri din camera ei lipsesc.
            -Unde sa se duca? Tebuie sa sunam la politie , poate ca a fost rapita sau poate mai rau!
Am sunat la politie , ei au spus ca o sa o caute.de atunci au trecut cinci zile.Am pus afise peste tot in oras cu ea.Nimeni nu a vazut-o  nimeni nu stie nimic de ea.



                                                      Dupa 7 ani
                                                


Bella pov.

Au trecut 7 ani de cand am plecat si  o duc foarte bine de atunci.Nu regret nicio clipa deciziile luate.In ziua aceea cand am ajuns in Seattle m-am dus la un motel.Am stat acolo pana am gasit un apartament.M-am mutat in centrul orasului si mi-am gasit si un loc de munca.Sunt secretara unui om de afaceri .Este un om minunat , fara el nu as fi fost unde sunt acum.Sa nu va ganditi ca este un mosneag , nu este un tanar, ma rog este mai mare decat mine cu 5 ani.Ne intelegem foarte bine si il ajut tot timpul.Dar dupa un an de cand lucrez acolo s-a intamplat .Ne-am indragostit unul de altul.Ne-am intalnit, am mers impreuna la petreceri , petreceam tot timpul cu el , ne sunam .Intr-o zi cand eram impreuna la  cabana lui m-a cerut in casatorie.Ne-am casatorit in Hawai si acolo am si petrecut luna de miere.A fost o nunta de vis.Ne-am mutat intr-o casa cu trei etaje , cu o curte mare cu flori, garaj si servitori.Am continuat sa lucrez ca secretara, chiar daca el mi-a spus ca nu e nevoie ,Chiar imi place ace faceam , nu vroiam sa stau non-stop in casa fara sa fac ceva.Viata a continuat mai departe si am  ramas si  insarcinata. Mike , sotul meu nu m-a lasat sa fac nimic in acea perioada, nu s-a mai dus la munca si a stat tot timpul numai cu mine.Am nascut o fetita frumoasa  si i-am pus numele de Renesme.Ma bucuram foarte tare , Renesme pe zi ce trecea crestea.Tin minte si acum cum a fost in prima zi de gradinita si de scoala.Sa revenim in prezent si sa ma prezint din nou.Eu sunt Bella , am 25 de ani, iar sotul meu are 30.Avem o fiica frumoasa in varsta de 5 ani.Viata mea este foarte frumoasa si am o familie minunata.Dar nu am putut uita de trecutul meu.Am si acum poze cu Elena , am albumul meu cu totii prietenii mei si cel mai important am poze cu parintii mei.Imi este foarte dor de ei, tot timpul Renesme ma intreaba cum erau  ei si ii povestesc de fiecare data cu placere chiar daca de fiecare data sfarsesc prin a plange.Iar Renesme se comporta ca un ingeras, ma imbratiseaza si spune ca ea a venit in familia asta pentru a ma face pe mine fericita.Ea stir totul si despre Elena.Imi este foarte dor si de ea, chiar mi-ar fi placut sa fie aici cu mine si sa o vada pe Renesme.Dar toata fericirea mea avea sa se sfarseasca cand intr-o zi a venit Mike de la munca.Eram in sufragerie cu Renesme si ne uitam la Tom and Jerry.
            -Buna iubito! Vine si ma saruta pe mine si pe Renesme.Ce fac fetele mele frumoase?
            -Bine , cum a fost la servici?Te vad bine dispus s-a intamplat ceva?
            -Da! Am o afacere din care osa iasa o gramada de bani , numai ca trebiie sa ne mutam in alt oras ca nu pot face naveta.Si m-am informat si este un oras foarte linistit si frumos,Am gasit si casa perfecta pentru noi.
            -Uraaa ne mutam!! striga Renesme si topaie prin camera.
            -Mike unde  ne mutam mai exact?
            -In Forks!!
            -Ce?!!!spun eu si sar in sus.O doamne am  incurcat-o.Cand credeam ca viata mea este perfecta.
            -Ce este draga nu iti place orasul?spune el speriat.Este foarte important pentru mine.
            -Stiu ca este important pentru tine!Ma bucur pentru tine.
            -Bine ma bucur, pregateste totul ca maine  ne mutam.
            -CE!!!!!......




Edward pov.
 De cand a plecat Bella sau mai bine zis a disparut ,au trecut 7 ani.Desi am 25 de ani numai la ea ma gandesc de cand a disparut.Mie teama ca din cauza mea a plecat , pentru ca am sarutat-o  sau poate s-a suparat. Elena este foarte trista si in fiecare zi o intreb daca are vreo stire de la ea.Nimeni nu se gandea ca poate e moarta, nici prin gand nu ne trecea.
Acum sunt un om important in oras si ma ocup cu afaceri.Acum am o afacere foarte importanta. Pentru asta am vorbit cu un alt om de afaceri din Seattle.Vine cu tot cu familia lui aici si am auzit ca are o fata.Eu inca nu sunt casatorit dar sper ca poate o sa se intample candva.Eram la birou cand ma suna asistentul meu.
            -A venit ieri Mike impreuna cu familia lui.
            -Ce bine!! Suna-l si spune-i ca maine trec pe la el sa ii cunosc sotia si fetita si sa vobim despre afaceri la o cafea.
Am impresia ca o sa imi placa familia lui  si sunt foarte curios cu arata sotia lui.....

 


















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu