Persoane interesate

joi, 11 aprilie 2013

Capitolul 3-Dincolo de tacere






Buna! In sfarsit am reusit sa postez si cap. 3. Imi pare rau daca o sa mai gasiti si greseli dar nu am apucat sa fac corecturile.oricum sper sa va placa capitolul.Va rog comentati:*





Capitolul 3


Trebuie neaparat sa ma duc prin oras dupa un telefon, pentru ca in cabana asta nu am vazut nici urma de asa ceva.Edward a dus-o pe Renesmee la doctor ca sa o ajute cu prietenii imaginari. Mi-am luat din dulap niste haine si aparatul de fotografiat si am plecat.Orasul era foarte mic , asa ca nu a fost asa de greu de gasit o benzinarie.Inauntru la casa era un barbat in jur de 50 de ani , avea par alb , barba, grasut si mic de statura, dar pe langa astea niste ochi blanzi care inspirau incredere.

            -Buna ziua!Aveti un telefon?il intreb

            -Da, desigur, draga mea, este chiar aici , spune aratand spre o masuta de langa casa de marcat.Ridic receptorul si imi dau seama ca nu merge pentru ca nu are ton.Perfect!Se pare ca am parte de tot norocul din lume!

            -Scuzati-ma dar acest telefon nu merge, ii spun raspicat.El ridica privirea de la ziarul lui si se uita la mine ca la un copil mic care nu intelege ce i se explica.

            -Stiu domnisoara, dar dumneavoastra m-ati intrebat daca am un telefon si eu am zis ca da.Dar nu m-ati intrebat daca si merege.Omului ii arde de glume cand eu sunt un pachet de nervi gata sa explodeze in orice clipa.Auzi , nu l-am intrebat daca merge.Am pufnit si am plecat de acolo murmurand un la revedere. M-am lasat in voia gandurilor in timp ce treceam pe langa case, oameni care nici macar nu ma bagau in seama.M-am trezit la un moment dat ca eram in padure singura , fara nicio urma de civilizatie.Oare de cat timp lipsesc , Edward a aujuns acasa si ma cauta acum?In  dreapta mea am auzit un sunet de motor si am luat-o la fuga .Da! se pare ca am gasit autostrada, iar masina care venea incoace semana foarte bine cu cea a lui Edward, era rosie si scotea niste sunete de te durea capul.Camioneta s-a oprit in dreptul meu , s-a

deschis geamul din dreapta soferului si i-am vazut pe Edward si pe Renesmee.

            -Vai!! Bella!! Te-am gasit in sfarsit, am crezut ca ai plecat definitiv fara sa iti iei ramas bun de la mine asa cum mi-ai promis.
           
            -Nu draga mea, doar ca cautam un telefon si nu am gasit nimic asa ca am mai cautat dar m-am cam ratacit.Eram asa de usurata ca i-am gasit si ca au venit dupa mine.M-am uitat la Edward care se uita la randul lui la mine, dar parca privea prin mine daca ma gandesc mai bine.

            -Hai urca ca incepe sa ploua, spune Edward pornind motorul.

            -Stii Bella, spune Renesmee inca suparata in timp ce ne indreptam spre casa, ai fi putut sa ii cer lui tati telefonul .

            -Asa o sa fac  , numai ca nu stiam ca are.

Ajunsi acasa Edward ii spune ceva lui Renesmee in timp ce ne indreptam spre sufragerie .

-Vrei sa vezi poze cu mama ta ca avem un album, spune Edward.Renesmee se inveseleste pe loc si striga bucuroasa:

-Da!!!! M-am gandit ca asta este un moment in familie si eu nu aveam ce cauta acolo.

            -Eu ma duc sus sa fac un dus, spun indreptandu-ma spre scari.

            -Stai , tati poate Bella sa stea cu noi?

            -Da Bella chiar te rog sa stai, spune Edward pe un ton bland.In momentul acela am simtit furnicaturi in stomac, Edward chiar ma vrea langa el? Nu am zis nimic si din doi pasi am ajuns langa ei pe canapea.Edward era la mijloc , eu indreapta lui si Renesmee in cealalta parte .Eram ca o familie care petrece timp liber impreuna.Ne-am uitat la pozele cu nunta dintre Edward si Stacey care erata foarte bine, la Renesmee care era mica si in patuc si de acolo au fost numai poze cu Renesmee si doar cateva cu parintii ei.Mi se facuse doar de parintii mei.Cand am terminat albumul Renesmee dormea adanc ca un ingeras.Cand ridic privirea imi dau seama ca Edward se holba la mine.

            -Stii , azi doctorul mi-a zis sa incerc sa vorbesc cu tine ca poate asa o ajutam pe Renesmee.

            -Da , ar putea sa mearga.Dupa cateva minute in care nici unul dintre noi nu a scos vreo vorba i-am spus lui Edward de ideea mea, de fapt de dorinta mea.

            -Stii noi doi am putea... ii spun in timp ce ii pun o mana pe picior.Mi-am dat seama de gestul facut prea tarziu.Nici macar nu am mai apucat sa continui ce aveam de spus ca Edward devine rece si distant dintr-o data.

            -De fapt cred ca am inebunit de discut asta cu tine, spune si o ia pe Renesmee in brate si o duce sus.
Off, de ce atunci cand sunt in preajma lui spun numai lucruri prostesti.De ce?Suparata m-am dus in camera sa ma uit la TV.Cand deschid televizorul  prima imagine pe care o vad este o poza cu mine.
“ Se pare ca Bella Swan, cea care era la bordul avionului care s-a prabusit , inca nu a fost gasita .Mama ei spera intr-o minune   , spune reportera si o arata pe mama imbracata in tricoul care i l-am daruit de ziua ei plangand iar langa ea era Charlie.Charlie s-a dus la mama in Phoenix?O doamne ma cauta... .




























2 comentarii:

  1. Ma enerveaza ca Edward este asa de distant,dar asta face povestea sa fie si mai interesanta.Imi place mult capitolul!:*:*:*Abia astept continuarea!

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place mult capitolul! Abia astept continuarea!

    RăspundețiȘtergere